CÉGISMERTETŐ

A Bayer-CFE egy nemzetközi építőipari és ingatlanfejlesztő cég. A csoport több mint 25 éve van jelen Magyarországon. Hazai referenciáink között több mint száz befejezett projekt és több mint 500 millió eurós forgalom szerepel. A legjelentősebb munkáink közé tartozik a Four Seasons Gresham Palace Szálloda, az Aréna Plaza Bevásárló Központ vagy a Liget Center Irodaház, amely sikeres projektek hozzáadott értéket jelentenek Megbízóink és Partnereink részére. Vezetőségünk elkötelezett a minőség, hatékonyság és megbízhatóság szempontjából, célunk a legeredményesebb és legmegfelelőbb megoldásokat biztosítani ügyfeleinknek. Cégünk két erős csoport tagja, a CFE és a Bayer Construct, melyek ingatlanfejlesztési és generálkivitelezési szolgáltatást nyújtanak. Tevékenységünket elsősorban Magyarországon és Romániában fejtjük ki.

Nyilatkozat

CFE

A CFE a brüsszeli Euronext tőzsdén jegyzett ipari belga csoport, amelynek tevékenységei között szerepel a tengermérnöki, az építőipari, az ingatlanfejlesztési és a PPP koncessziós munkák. A csoport világszerte fejti ki tevékenységét, az árbevétele eléri az éves 3,6 milliárd eurót. Az 1880-ban megalapított CFE erős műszaki és pénzügyi támogatást jelent Bayer-CFE részére.

A CFE-ről további információt az alábbi linken talál :

BayerCFE

Bayer Construct

A Bayer Construct egy alapvetően magyar tulajdonú cégcsoport, amely komplex építőipari szolgáltatásokat nyújt. A cég fő profilja a vasbeton szerkezetek építése. A Bayer Construct a saját szakember gárdájával és berendezéseivel nagy rugalmassággal és eredmény orientált hozzáállásával képes megvalósítani és támogatni építőipari tevékenységeinket.

A Bayer Construct-ról további információt az alábbi linken talál :