CÉGISMERTETŐ

A Colas-Bayer Zrt. egy generálkivitelező cég, amely tevékenységét elsősorban Magyarországon, magasépítés területen végzi. A vállalat mindkét tulajdonosa egyedülálló módon egészíti ki a cég alaptevékenységét; a Colas Hungária Zrt. mélyépítési, útépítési, közműépítési és vízmérnöki kompetenciával , míg a Bayer Construct Zrt. szerkezetépítési szakértelmével, és saját erőforrásainak biztosításával teszi lehetővé a legkomplexebb munkák elvégzését is.

Nyilatkozat

Colas Hungária

A Colas Csoport 1991 óta vesz részt Magyarország építőipari beruházásaiban. A kezdetek óta kizárólag magyar szakemberek által vezetett holding a hazai úthálózat fejlesztésében mára meghatározó szereplővé vált. Az elmúlt évtizedekben a Colas több mint kettőszáz kilométernyi gyorsforgalmi utat épített Magyarországon, de az útépítési feladatok mellett a műtárgyépítési-, városrehabilitációs- és közműépítési megbízások kivitelezőjeként, valamint az ország egyik legnagyobb zúzottkő termelőjeként egyaránt az iparág élvonalába tartozik.

A Colas-ról további információt az alábbi linken talál :

BayerCFE

Bayer Construct

A Bayer Construct egy alapvetően magyar tulajdonú cégcsoport, amely komplex építőipari szolgáltatásokat nyújt. A cég fő profilja a vasbeton szerkezetek építése. A Bayer Construct a saját szakember gárdájával és berendezéseivel nagy rugalmassággal és eredmény orientált hozzáállásával képes megvalósítani és támogatni építőipari tevékenységeinket.

A Bayer Construct-ról további információt az alábbi linken talál :